Sale

Sendo Advance 3 -Aparat Tensioni Digjital

L9,450

Aparat Digjital per monitorimin e presionit te gjakut, per perdorim vetjak. I dizejnuar per te ofruar lehtesi ne perdorim dhe saktesi. Ky aparat do t ju lehtesoje regjimin ditor te mbajtjes se tensionit nen kontroll. Per menyren e duhur te perdorimit referojuni manualit shoqerues

Peshore kuzhine falas

Additional information

Brand: