Sale

Serum Retinol B3 La Roche-Posay

L5,040

Serum me Retinol dhe B3 nga La Roche Posay

Ky serum kundër plakjes me retinol të pastër për fytyrën dhe qafën e lë lëkurën të ndjehet më e lëmuar, e hidratuar dhe e rinovuar. Si rezultat, pamja e linjave, rrudhave dhe dëmtimi i parakohshëm i diellit zvogëlohet. Ky serum me retinol kombinon retinol të pastër të koncentruar dhe vitaminë B3 për efektivitet optimal, ndërsa është gjithashtu i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.

Retinoli i pastër mund të reagojë në kontakt me ajrin, duke u zverdhur. Kjo nuk dëmton tolerancën ose efikasitetin e tij.

Si masë paraprake, shmangni përdorimin e produkteve që përmbajnë retinol gjatë shtatzënisë dhe gjatë ushqyerjes me gji.

Additional information