Sale
SKU: PH0034

Shampo Antiparazit (Fleriana)

L2,025

Zgjidhja natyrale kundër parazitëve të kokës

Dozimi dhe përdorimi: Tundeni mirë përpara përdorimit. 1. Përdorimi në flokë të lagët: Pasi të bëni ndarjen në seksione të flokëve, aplikoni një sasi të mjaftueshme (25 ml për flokë të shkurtër dhe 50 ml për flokë të gjatë), në flokë të lagur duke e masazhuar mirë. Sigurohuni që të perhapni shampon në të gjithë gjatësinë nga rrënja deri në majë si dhe te lëkura mbrapa veshëve dhe në qafë. Lëjeni për 15 ‘-45 ‘ deri në eleminimin e plotë të paraziteve dhe të vezëve të tyre.Krihini flokët me krehërin që është në paketim. Më pas mund të shpëlani flokët. 2.Përdorimi në flokë të thatë: Pas aplikimit mund të bëhet shpëlarja pas 8 orësh ose ditën e nesërme. Nuk krijon yndyrë në flokë. E përshtatshme për të gjithë familjen. Ideale për fëmijët mbi 6 muajsh dhe të rriturit. Evitoni kontaktin me sytë, gojën dhe fytyrën.Nuk përmban paraben, alkool. Përmban parfum pa përmbajtje alergenesh.

Additional information

Madhësia:
Brand: