SilverStream Solution 100ml

L5,650

Lehteson sherimin e plageve

Eshte menduar per menaxhimin, hidratues, pastrues mekanik dhe heqjen e materialit te huaj duke perfshire mikroorganizma dhe mbeturina nga plaget te tilla si ne faza 1-4 te ulcerave, ulcerat e stazes. ulcerat e kembeve diabetike, plage pas operacioneve, djegiet e shkalles se pare dhe te dyte, shkurton gervishtjet dhe acarimet e vogla te lekures

Perberesit, WFI, glicerine, sorbitan monolaurate, tris, mentol dhe nitrat argjendi (0.01%)

Perdorimi

Merret nje sasi nga SilverStream duke e sperkatur mbi plage ose duke perdorur pajisje te projektuar per te lejuar shpelarjen ose lavazh, ose duke njomur nje garze ose sfungjer.

Mund ta aplikoni dhe ne garaze dhe ta mbuloni me fashe. SilverStream mund te qendroje ne plage deri ne nderrimin tjeter te plages. Siperfaqja e plages duhet te laget vazhdimisht me SilverStream. Ruajtja e nje mjedisi te lagesht ka treguar se eshte i favorshem per sherimin e plages. Perpara se te hiqni garzen ose sfungjerin, lageni me silver stream per ta hequr me lehte.

Aplikohet ne plage 1-2x ne dite

Shishja perdoret brenda 28 diteve nga hapja. Mos aplikoni me shume se 700ml solucion brenda 24 oreve.