SKU: SK0033

Skins Condoms Assorted 12cope

L650

Nje paketim miks i cili përfshin kondomët skins natural, dots, ribs dhe ultra thin. Paketimi ideal për të eksperimentuar, nderkohë që jeni të mbrojtur maksimalisht. Pa aromë lateksi.Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Permban lateks natyral.

Additional information

Brand: