SKU: SK0035

Skins Condoms Bubblegum 12cope

L650

Kondom skins bubblegum. Pa aromë lateksi. Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Përmban lateks natyral të cilësisë premium. Gjatësi 190 mm dhe gjerësi 55mm. Paketimi 4 cope

Additional information

Brand: