SKU: SK0025

Skins Condoms Bubblegum 4cope

L250

Kondom skins bubblegum. Pa aromë lateksi. Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Përmban lateks natyral të cilësisë premium. Gjatësi 190 mm dhe gjerësi 55mm. Paketimi 4 cope

Additional information

Brand: