SKU: SK0034

Skins Condoms Dots & Ribs 12cope

L650

SKINS kondom me vijëzime dhe kokrriza për një ndjeshmëri më të lartë. Pa aromë lateksi.Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Permbajnë lateks natyral të cilësisë premium. Gjatësi 180mm, gjerësi 54mm. Paketimi 12 cope

Additional information

Brand: