SKU: SK0044

Skins Condoms Dots & Ribs Cube 16cope

L800

SKINS kondom me vijëzime dhe kokrriza për një ndjeshmëri më të lartë. Pa aromë lateksi.Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Permbajnë lateks natyral të cilësisë premium. Gjatësi 180mm, gjerësi 54mm. Paketimi 12 cope

Additional information

Brand: