SKU: SK0026

Skins Condoms Flavoured 4cope

L250

Kondoms skins me 4 shije të ndryshme. Pa aromë lateksi.Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Permban lateks natyral të cilësisë premium. Gjatësi 190 dhe gjerësi 55mm. Paketimi: 12 cope

Additional information

Brand: