SKU: SK0037

Skins Condoms Mint 12cope

L650

Kondom skins me shije mente. Pa aromë lateksi. Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Përmban lateks natyral të cilësisë premium. Gjatësi 190mm dhe gjerësi 55mm. Paketimi: 12 cope

Additional information

Brand: