SKU: SK0027

Skins Condoms Mint 4cope

L250

Kondom skins me shije mente. Pa aromë lateksi. Të lubrifikuar. Ngjyrë transparente. Ndjesi natyrale. Përmban lateks natyral të cilësisë premium. Gjatësi 190mm dhe gjerësi 55mm. Paketimi: 12 cope

Additional information

Brand: