SKU: SK0004

Skins Cream Per Vonim Ejakulimi Bustine

L500

Krem per perdorim lokal. Kunder ejakulimit te parakohshem

1 në 3 meshkuj përjetojnë ejakulim të parakohshëm. Skins Delay përmban komponentin unik PROBOOST* I përbërë nga një kombinim substancash natyrale (L-Arginine, panax ginseng, gingko biloba, maca, saw palmetto dhe catuaba bark). Rrit kohëzgjatjen e marrdhënies. Aplikim diskret (I padukshem në lëkurë). I përshtatshëm me ph e zonës intime. I përshtatshëm edhe gjatë seksit oral.
Paketimi: flakon 30ml
Perdorimi: Tundeni mirë para përdorimit. Spruconi 2-6 herë në kokën dhe trupin e penisit në varësi të ndjeshmërisë. Aplikoni produktin minimalisht 10 minuta para aktivitetit, në mënyrë që të merrni rezultatet. Lani duart pas aplikimit.

 

Skins Enhance eshte nje formule unike multi-funksionale e krijuar per meshkujt te cilet kerkojne nje kenaqesi me te madhe pergjate marredhenies seksuale. Skins enhance, permban nje kombinim te perberesve tradiacional bimor te njohur per benefitet ne shendetin seksual, perfshire L-Arginine, catuaba bark, panax ginseng, ginkgo biloba, muira puama dhe maca.

 

Skins Enhance

-Perbehet nga ingredient natyral

-Perthithet shume shpejt, per nje efekt te menjehershem

-I lehte ne aplikim

-Nuk nevojitet recete dhe nuk ka efekte anesore

-Mundeson nje eskperience kenaqesie per te dy partneret

-Rrit kenaqesine edhe tek grate

 

Additional information

Madhësia:
Brand: