SKU: SK0047

Skins Minis Massage a Trois

L8,000

Vibrator miks me 3 cope

3 vibrator me forma të ndryshme në një kit. 10 opsione kenaqësie, rezistent ndaj ujit, material i butë silikoni dhe i rikarikueshem me USB. Paketimi: 3 cope. Mbani te shtypur butonin start ne trupin e silikonit, dhe me pas me nje shtypje te vetme ndryshoni llojin e vibrimit. Bateria zgjat deri ne 2 ore.

Additional information

Brand: