SKU: SK0048

Skins Minis The Bijou Bunny

L6,000

Vibrator prej materiali të butë silikoni, në formën e një mini-lepuri. Me 10 opsione të ndryshme, rezistent ndaj ujit dhe I rikarikueshem.Mbani te shtypur butonin start ne trupin e silikonit, dhe me pas me nje shtypje te vetme ndryshoni llojin e vibrimit. Bateria zgjat deri ne 2 ore.
Paketimi: 1 copë

Additional information

Brand: