SKU: SK0049

Skins Minis The Scream Egg

L6,000

E dizenjuar për stimulimin e klitorisit dhe kokave të gjirit. Me 10 opsione të ndryshme. Rezistent ndaj ujit. Material i butë silikoni. E rikarikueshme me usb. Paketimi: 1 copë LOT/SKD: Sipas udhëzimeve në paketim

Additional information

Brand: