SKU: SK0051

Skins Performance Ring 1cope

L600

Mbështetja që do t’iu ofrohet nga Skins performance ring, rrit qëndrueshmërine, kohëzgjatjen dhe kenaqësinë. Eshtë e përbërë nga një material elastik I cili mund të hiqet dhe të vendoset lehtësisht. Material i butë dhe konfort.

Additional information

Brand: