SKU: SK0007

Skins Poweract Pills

L700

Kapsula afrodiaziake per meshkuj.

Suplement i prodhuar me standardet më të larta angleze të GMP (praktikat e mira të prodhimit).Përmban L-argininë,ekstrakte shafrani, zink, xhinseng, selenium, vitamin B6, ektrakte fenugreek dhe ektrakte nga maca.
Perdorimi: 1-2 kapsula, 45min-60min para aktivitetit seksual. Rekomandohet përdorimi cdo dite per një periudhe 3 mujore, në rast të disfunksionit erektil. Mos e tejkaloni dozën ditore.
Permbajtja:L-Arginine HCL, rice flour, pullulan gum, ekstrakt shafrani 4:1 oksid zinku xhinseng ekstrakt etj për listën e plotë referoju ambalazhit

Additional information

Madhësia:
Brand: