SKU: SK0002

Skins Spraj Per Vonim Ejakulimi

L1,500

Spraj per perdorim lokal. Kunder ejakulimit te parakohshem

1 në 3 meshkuj përjetojnë ejakulim të parakohshëm. Skins Delay përmban komponentin unik PROBOOST* I përbërë nga një kombinim substancash natyrale (L-Arginine, panax ginseng, gingko biloba, maca, saw palmetto dhe catuaba bark). Rrit kohëzgjatjen e marrdhënies. Aplikim diskret (I padukshem në lëkurë). I përshtatshëm me ph e zonës intime. I përshtatshëm edhe gjatë seksit oral.
Paketimi: flakon 30ml
Perdorimi: Tundeni mirë para përdorimit. Spruconi 2-6 herë në kokën dhe trupin e penisit në varësi të ndjeshmërisë. Aplikoni produktin minimalisht 10 minuta para aktivitetit, në mënyrë që të merrni rezultatet. Lani duart pas aplikimit.

Additional information

Madhësia:
Brand: