SKU: SK0053

Skins Vibrating Ring

L600

Unazë për stimulim intensiv dhe vibrim. Kohëzgjatja e baterisë 30-40 minuta. Konfort. E qëndrueshme. Gungat dhe gudulisjet rrisin kënaqësinë tek partneri. Paketimi: 1 copë, përfshin dhe bateri

Additional information

Brand: