Sale

Slow Release Vit B12 1000mcg x 120 Tableta

Original price was: L1,200.Current price is: L1,080.

Vitamine B12 1000mcg me clirim te ngadalte

Holland & Barrett Vitamina B12 me Çlirim të Ngadaltë me doze te lartë kontribuon në një metabolizëm normal energjitik. Vitamina B12 mbështet funksionin psikologjik, ruan një sistem nervor të shëndetshëm dhe ndihmon në uljen e lodhjes.

Mbështet sistemin imunitar dhe metabolizmin normal energjitik.
Kontribuon në reduktimin e lodhjes
I përshtatshëm për Vegjetarianët dhe Veganët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Një nga vitaminat më të rëndësishme për një metabolizëm normal dhe të shëndetshëm që prodhon energji është vitamina B12. E njohur edhe si cianokobalaminë, kjo vitaminë është thelbësore për funksionin psikologjik, ruajtjen e një sistemi nervor të shëndetshëm dhe reduktimin e lodhjes.
Trupat tanë kanë nevojë për vitaminë B12 për të prodhuar qelizat e kuqe të gjakut. Nëse nivelet tuaja të B12 bien, edhe nivelet tuaja të energjisë gjithashtu, duke ju lënë të ndiheni të paaftë për të përballuar ditën. Nivelet e mjaftueshme të B12 ndihmojnë në mbajtjen e shëndetit të mirë të koordinimit fizik dhe sistemit nervor në përgjithësi.
Vitamina B12 gjendet natyrshëm në produktet shtazore, si mishi dhe qumështi, dhe gjithashtu mund të gjendet në ushqimet vegane të fortifikuara si qumështi bimor, mishi artificial, drithërat e mëngjesit dhe ekstraktet e majave. Veganët afatgjatë janë në një rrezik veçanërisht të lartë të mungesës dhe duhet të marrin suplemente për të kompensuar këtë.

Dozimi, 1 tablete ne dite me ushqimin

Additional information