SKU: RBSTREPSILS1

Strepsils Honey&Lemon

L486

Karamele Strepsils me Mjaltë & Limon, per te qetesuar fytin e inflamuar dhe frenimin e rritjes bakteriale.

Përmban një kombinim të dy antiseptikëve efikas (2,4-diklorobenzil alkool
1.2mg dhe Amilmetakresol 0.6mg) për të qetësuar dhimbjen e fytit, duke e zbutur zonën e
irrituar. I përshtatshëm për të rritur dhe fëmijë mbi gjashtë vjeç.

Additional information

Madhësia: