SKU: UZZK3S

Suport Per Gishtin E Madh Te Dores -Masa Small

L3,750

Suport per gishtin e madh te dores

Suport per gishtin e madh te dores, i lehte per t u veshur. Vjen me nje doreze te brendshme praktike, te kendshme dhe te bute

Ngjyre bezhe