Trimoks Forte 960mg x 20 Tableta Atabay

Importues FarmaNet Albania

Lenda aktive, silfametoxazol 800mg  dhe Trimetoprim 160mg

Kategoria \ Produkt me Pershkrim nga Mjeku

Ky produkt nuk eshte per shitje online!

Additional information

Brand:

Similar Products