Sale

Tusseval Tosse Adulti Shurup

L1,350

Shurup për kollën e thatë dhe me sekrecione

Perdorimi, 2 deri ne 4 here ne dite nga 15 ml pas ushqimit

Permban, mjalte, Drosera, Malva dhe Lichene Islandico

Efekt zbutes dhe mbrojtes