Tusseval Tosse Bambini Shurup

L1,730

Shurup me ekstrakte natyrale, per trajtimin e crregullimeve te rrugeve te siperme te frymemarrjes. Mund te perdoret si ne trajtimin e kolles ashtu edhe ne rast te irritimit te fytit.

Permbajtja, mjalte eukaliptusi – veprim qetesues dhe mbrojtes

Grindelia squarrosa, Malva sylvestris, Propolis dhe Echinacea

Perdorimi

femijet 1- 6 vjec, 2-4 x ne dite nga 5ml

femijet mbi 6 vjec – 2-4 x ne dite nga 10ml

 

Additional information

Brand: