Sale

Uriage DS Anti-Dandruff Shampoo 200ml

Original price was: L2,300.Current price is: L2,070.

Shampo kunder zbokthit

Shampo per eleminimin e zbokthit në flokë të thatë dhe të yndyrshëm

Rekomandimet për përdorim

Aplikoni shampon në flokë të lagur, lëreni të veprojë për 2-3 min dhe më pas shpëlajeni me ujë të bollshëm.

 

Rekomandohet përdorimi 1 deri në 2 herë në javë

Additional information

Brand: