Urinal Syrup Walmark

L1,550

Shtese ushqimore me boronice te kuqe, e cila permban biovlavonoide, lende fenolike dhe lende te tjera natyrore qe ndikojne ne parandalimin e infeksioneve te rrugeve rinare te personat qe jane te prirur ndaj tyre si dhe ne trajtimin e infeksioneve te rrugeve urinare, ne kombinim me barnat. Mund te perdoret bashke me antibiotiket

Dozimi

Femijet 1-3 vjec, 5ml

Femijet 3-12 vjec, 10ml

mbi 12 vjec, 15ml