SKU: urofizz

Urofizz 10 Bustina

L1,600

Një kombinim përbërësish natyralë për përmirësimin e shëndetit të traktit urinar.

UroFizz është një kombinim përbërësish natyralë për përmirësimin e shëndetit të traktit urinar

UroFizz përmban një Acid Fitokimik Ursolik të duhur anti-inflamator së bashku me kombinimin e testuar me kohë, parandalues të infeksionit të një ekstrakti shumë të veçantë Boronicë me D-Manozë.

Përfitimet

Ndihmon në reduktimin e shqetësimeve dhe dhimbjeve të shkaktuara nga infeksionet e përsëritura.
Ndihmon në frenimin e UTI-ve të përsëritura në pacientët e ndjeshëm.
Është një produkt tërësisht natyral.
UroFizz nuk ka efekte anësore (të cilat zakonisht shihen me antibiotikë).