Sale

Vicks Steam Inhaler

L2,128

Pajisje avulli e lehte per tu perdorur fale formes se vecante konike. Mund te mbahet ne shtepi ose dhe gjate udhetimeve

Perdorimi

Hidhni uje te nxehte dhe pasi te vendosni tabletat Vicks me arome lavande ose mentoli, avulli qe clirohet deperton ne pjesen e fytit dhe te hundes duke siguruar lehtesim te simptomave te te ftohtit dhe kolles.

Referojuni paketimit per detaje