Sale
SKU: PHL19

Viscoflu Ampula Per Aerosol

L1,890

Ampula me permbajtje N-Acetil Cisteine per hollimin e sekrecioneve

Përbërja: NaCI 3% + N-acetilcisteine 300mg. Tretësirë hipertonike për nebulizim dhe inhalacion.
Indikacione: Viscoflu përdoret për tretjen e sekrecioneve te hundës, duke përmirësuar simptomat e infeksioneve te sipërme respiratore.Viscoflu përdoret për fluidifikimin dhe reduktimin mekanik të mukusit dhe sekrecioneve mukupurulente në kavitetet nazale dhe në sinuset paranazale, duke përmirësuar simptomat e inflamacionit akut, subakut dhe kronik të rrugëve të sipërme respiratore.

Additional information

Madhësia: