Sale
SKU: PHL40

Viscoflu Gola Spray

L1,453

Spraj per lehtesimin e dhimbjes se fytit, djegies dhe ngjirjes se zerit

Viscoflu® Oral Spray është një pajisje mjekësore e bazuar në përzierjen Ectociclina PROg® që përmban ekstrakt hidroglicerinë të ekstraktit të propolisit dhe grejpfrutit dhe ektoinës. Spray per fytin viscoflu® perdoret si një trajtim mbrojtës në rast të proceseve inflamatore të faringut dhe mukozës orale. Spray per fytin viscoflu® formon një film mbrojtës në mukozën e irrituar përmes veprimit të përzierjes EctotoCycline-Prog® në të cilën:

– ekstrakti hidroglicerin i Propolisit dhe Qitros kombinon në mënyrë sinergjike ekstraktin e fraksionuar te propolis, i bazuar në polisaharide të aftë për të formuar një barrierë mbrojtëse në mukozën e irrituar, me bioflavonoidet e grejpfrutit me veprim antioksidues, për të luftuar inflamacionin dhe për të ruajtur traktin respirator

– Ectoina, duke u lidhur me molekulat e ujit, ka një veprim hidratues dhe zbutës.

INFORMACION PËR PRODUKTIN

Pa gluten

Additional information

Madhësia: