Sale
SKU: PHL24

Viscoflu Spray Nasale

L1,863

Indikacione: Viscoflu përdoret për tretjen e sekrecioneve te hundës, duke përmirësuar simptomat e infeksioneve te sipërme respiratore.
Viscoflu përdoret për fluidifikimin dhe reduktimin mekanik të mukusit dhe sekrecioneve mukupurulente në kavitetet nazale dhe në sinuset paranazale, duke përmirësuar simptomat e inflamacionit akut, subakut dhe kronik të rrugëve të sipërme respiratore.

Additional information

Madhësia: