Sale
SKU: PH0017

Vita C Chewable For Kids Power Of Nature

L945

Suplement ushqimor me përmbajtje vitaminë C për fëmijë.

Dozimi dhe përdorimi: Merrni 1 tabletë të përtypshme në ditë, mundësisht para ushqimit, si suplement ushqimor. Mos përdorni suplemente ushqimore gjatë shtatzënisë dhe periudhës së laktacionit pa u konsultuar më parë me mjekun. Mos e kaloni dozen e rekomanduar ditore. Burim natyral i fenilalanines. Pa gluten, laktozë dhe konservantë.

Additional information

Madhësia:
Brand: