SKU: PH0103

Vitamin C 1000Mg & D3 1000Iu Power Of Nature

L1,400

Suplement ushqimor në kombinim të Vitaminës C dhe D3 e cila prodhohet nga një proçes i veçantë, i cili ruan vitaminën C në micropellet, duke lejuar që ajo të lirohet ngadalë deri në 4-6 orë. Kështu, efektet e dobishme të vitaminës C janë të disponueshme për një periudhë më të gjatë. Vitamina C dhe D3 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Vitaminë C: • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ . • Kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të enëve të gjakut, kockave, kërcit, lëkurës,gingivave dhe dhëmbëve. • Kontribuon në zvogëlimin e lodhjes.• Kontribuon në rigjenerimin e formës së reduktuar të vitaminës E. • Rrit përthithjen e hekurit. Vitamina D3: • Kontribuon në përthithjen / përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit . • Kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve, kockave dhe dhëmbëve. • Luan rol në proçesin e ndarjes së qelizave. Përmbajtja: Vitamin C 1000mg (1250%*) dhe Vitamin D3 25μg (1.000iu) (500%*

Additional information

Madhësia:
Brand: