Sale
SKU: HB0113

Vitamin D 1000 IU X 90 Tablets Holland & Barrett

L1,200

Holland & Barrett Vitamina D3

Mbështet funksionin normal të sistemit imunitar
Kontribuon në mirëmbajtjen e kockave normale dhe funksionit të muskujve
I përshtatshëm për vegjetarianët

Cilat janë përfitimet e këtij suplementi?

Vitamina D është një nga vitaminat më të rëndësishme të trupit, duke e ndihmuar atë në një sërë detyrash: Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe është shumë e rëndësishme për sistemin kockor të trupit, duke ruajtur funksionin normal të kockave dhe muskujve.

Vitamina D3 gjithashtu kontribuon në përthithjen dhe përdorimin normal të kalciumit dhe fosforit.

Kur ekspozohet ndaj rrezeve të diellit, trupi ynë do të prodhojë natyrshëm vitaminën D3. Ky proces ndodh kur rrezatimi ultravjollcë B (UVB) nga dielli perdor 7-dehidrokolesteolin për të prodhuar D3. Disa studime sugjerojnë që të gjithë mbi moshën një vjeçare duhet të marrin të paktën 10 µg vitaminë D në ditë për të mbrojtur shëndetin e kockave dhe muskujve. Vecanerisht kjo nevoje rritet gjate stines se dimrit.

Perdorimi 

1 tablete ne dite pas ushqimit, preferohet ne mengjes

Additional information