SKU: PH0110

Watermelon Body Detox Power Of Nature

L1,500

Watermelon Body Detox, nga Power Health është një suplement ushqimor në formë tableta të tretshme me aromë shalqini dhe me ëmbëlsues nga bima stevia, formula përbërëse e të cilit përmban ekstrakte të shalqinit, luleradhiqes dhe guaranës së bashku me vitaminën B6 dhe biotinën që kontribuojnë në metabolizmin normal energjitik, gjithashtu vitamina B6 kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal, metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit ndërsa biotina kontribuon në metabolizmin normal të makroelementeve.

Additional information

Madhësia:
Brand: