SKU: zepter

Zepter Aerosol Portativ

L15,500

Aerosol Portativ

Aparat aerosoli portativ, i pershtatshem per terapi me aerosol per te gjitha llojet e mjekimeve. I lehte per t u perdorur dhe mund te merret lehtesisht me vete kudo qe jeni

Per femije dhe te rritur