SKU: PH0026

Zinc Plus C Power Of Nature

L1,100

Suplement ushqimor me përmbajtje Zinku 16mg dhe Vitaminë C 150mg

Dozimi dhe përdorimi: 1 kapsulë para ushqimit ose sipas rekomandimit të mjekut. Nuk përmban sheqer,gluten, laktozë, konservantë.

Additional information

Madhësia:
Brand: