SKU: PH0102

Zinc Plus D3 Power Of Nature

L1,800

Suplement ushqimor që kombinon bisglicinat zinku, një nga format më të përthithshme të zinkut dhe më efektive me
vitaminën D 3. Zinku dhe vitamina D3 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar

Zinku: • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ • Kontribuon në mirëmbajtjen e kockave, flokëve, thonjve, lëkurës dhe shikimit normal. • Kontribuon në riprodhimin normal dhe fertilitet. • Kontribuon në mirëmbajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak. • Kontribuon në funksionin normal konjitiv. • Kontribuon në metabolizmin normal të acid-bazës, makroelementeve ushqyese, (karbohidrateve, acideve yndyrore) dhe vitaminës A. • Kontribuon në sintezën normale të proteinave dhe ADN-së • Ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave . Vitamina D3: • Kontribuon në përthithjen / shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit. • Kontribuon në nivelet normale të kalciumit në gjak. • Kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve, kockave dhe dhëmbëve. • Ka një rol në procesin e ndarjes së qelizave Përmbajtja:Zinc 15mg (150%*) dhe Vitaminë D3 50μg (2.000iu) (1000%*)

Additional information

Madhësia:
Brand: