Zithroxyn 500mg Azitromicine Help Pharmaceuticals

Ky produkt nuk eshte per shitje online

Përmbajtja: Azithromycinë 500mg
Indikacione:
• Infeksione të traktit të sipërm respirator: sinusitis, faringitis, tonsilitis.
• Otitis media akut.
• Infeksione të traktit të poshtëm respirator: bronkit akut dhe pneumoni.
• Infeksione të lëkurës dhe indeve të buta.
• Uretrite dhe cervicite të pakomplikuara nga Chlamydia.
Dozimi dhe përdorimi: Si një dozë e vetme ditore, tabletat mund të merren me ushqim.
Adultët: Në uretritet dhe cervicitet nga Chlamydia trachomatis dozimi është 1000mg në një dozë të vetme orale. Për të gjitha
indikacionet doza është 1500 mg dhe administrohet si 500mg në ditë për 3 ditë të njëpasnjëshme.
Fëmijët: Tabletat Zithroxyn duhet të administrohen në fëmijët me peshë më shumë se 45 kg, kur përdoret doza normale e adultit.
Kundërindikacione: Mbindjeshmëri ndaj azitromicinës, eritromicinës, antibiotikëve, makrolideve dhe ketolide, apo ndaj ndonjë prej
eksipientëve.
Paketimi: Kuti x 3 tableta.

Additional information

Similar Products